A főzőkonyha működésének irányítása, dolgozók napi munkájának szervezése. A HACCP rendszer működtetése. Gondoskodik az élelmiszer nyersanyag megrendelésekről. Jogszabályoknak me…
Milyen feladataid lesznek a mindennapokban? A konyha működésének gördülékeny irányítása és ellenőrzése Az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagok összeállítása, rendelése Ár…
főzőkonyha teljes körű irányítása, jogszabályi és cégcsoport szintű előírások biztosítása, az adott egységre vonatkozó üzleti terv szerinti gazdálkodás betartása, megrendelt áruk…
főzőkonyha teljes körű irányítása, jogszabályi és cégcsoport szintű előírások biztosítása, az adott egységre vonatkozó üzleti terv szerinti gazdálkodás betartása, megrendelt áruk…
Élelmezési munka végzése, melyet a hatályos jogszabályok, belső szabályzatok, igazgatói utasítások betartásával végez. Irányítja és ellenőrzi a hatáskörébe tartozó dolgozók munkájá…
Vendéglátóipar, idegenforgalom élelmezésvezető FŐBB FELADATOK: · Étkeztetési terület működésének megszervezése, ellenőrzése · Konyhai és pultos dolgozók irányítása (15-20 fő) ·…
Milyen feladataid lesznek a mindennapokban? Konyhához tartozó adminisztratív feladatok elvégzése Élelmezési program és létszámleadó program használata Élelmezésvezető mu…
Állásértesítés a legfrissebb állásokról Állás - Magyarország5