Étteremvezető

AKA Crocus Kft.

  • Villány, Baranya
  • Állandó
  • Teljes munkaidő
  • 5 napja
Baranya megye déli, vidéki részén egy szálloda keresi étteremvezetőjét.
A szálloda paraméterei:
  • 50 fős szervezet,
  • 34 szoba
  • 4 csillag
  • Tripadvisor: 4,6 / 211, Google: 4,7 / 201
  • 60 fős étterem
  • Hotel, étterem, reggeliztetés, konferencia terem, wellness, kapcsolódó borászati egység
A hotelt családi vállalkozásként üzemeltetjük. Az alapító tulajdonos az elmúlt évek során fokozatosan visszavonult és 5 éve azt mi, utódok irányítjuk egy szállodaigazgató vezetése mellett.
Az A.GERE Hotel & Wine Spa**** kiváló szállodai és gasztronómiai élményeket nyújtó elegáns szálloda, melynek éttermébe étteremvezetőt keresünk. Az A.GERE étterem újra nyitása ősztől még magasabb színvonalon, egy új és egyedi koncepció mentén történik, mely kiválóan illeszkedik a márka által képviselt minőséghez. Az új koncepció és a megújuló étterem motiváló és izgalmas lehetőséget kínál az étteremvezető számára. ,
  • Az étterem napi működésének felügyelete, irányítása
  • Az étterem szakmai vezetése: jogszabályoknak, adatszolgáltatási kötelezettségeknek való megfelelés biztosítása
  • Vendégek fogadása és kiszolgálása magas színvonalon
  • Éttermi csapat emberi és szakmai vezetése, motiválása és képzése
  • Éttermi foglalások kezelése, kapcsolattartás vendégekkel
  • Étel- és itallapok összeállítása, árak kialakítása
  • Szállodai és éttermi rendezvények szervezése és koordinálása
  • Az étterem képviselete a partnerek felé, részvétel szakmai rendezvényeken
  • A régióban működő versenytársak figyelemmel kísérése
  • Magas színvonalú vendégélmény folyamatos biztosítása
,
  • Legalább 3 éves releváns szakmai tapasztalat étteremvezetőként
  • Angol nyelv társalgási szintű ismerete
  • Csapatvezető, aki a kereteket meghúzva és megtartva, de támogató módon irányítja a csapatát és segíti annak munkáját
  • A strukturált működés mellett bevonó vezető is
  • Kiváló kommunikációs és vezetői készségek
  • Rugalmas, jó problémamegoldó képesség
  • Precíz, megbízható és proaktív személyiség
  • Jó szervező- és tervezőkészség
,Angol nyelv társalgási szintű ismerete mellett további nyelvek előnyt jelentenek. ,
  • Szívet-lelket melengető szálloda és étterem egy vidéki kisvárosban, sok zöld és madárcsicsergés
  • Rendívül erős brand mind a hotel, mind az étterem és pincészet tekintetében
  • Új és egyedi koncepció mentén kívül és belül megújuló étterem és konyha
  • Masszív törzsvendégkör
  • Anyagilag stabil és kiváló likviditású céges háttér: az étterem több mint 15, a pincészet több mint 30 éve működik sikeresen
  • A munkatársak nagy része elkötelezett, évek óta itt dolgozik
  • Innovatív gondolkodású tulajdonosok
  • Alapos betanítás, hogy megismerd filozófiánkat, stílusunkat
  • Versenyképes fizetés
  • Folyamatos szakmai támogatás és fejlődési lehetőség egy vezetői szerepkörben

Profession