
Műszakvezető szakács (Demi Chef de Partie)
- Budapest
- Állandó
- Teljes munkaidő
Ételek készítése nemzetközi és modern alapelvek szerint
A feldolgozásra kerülő anyagok előkészítése, tisztítása, darabolása
Csoportvezető szakács (Chef de Partie) munkájának támogatása
HACCP rendszer szerinti működés betartásaElvárások:Szakirányú végzettség
Legalább 3 éves releváns szakmai tapasztalat preferáltan 5-csillagos szállodai környezetben
Receptúrák, konyhatechnikai eljárások ismerete
Angol nyelvtudás (előny)Juttatások:Juttatási csomag szervizdíjjal, borravalóval és cafeteriával
Térítésmentes személyzeti étkezés a műszak alatt
Magán egészségbiztosítás
Munkaruha mosoda szolgáltatással
Nemzetközi Corinthia kedvezmények
Munkavállalói elismerési díjak és események
Tanulási és fejlődési lehetőségekA jelentkezéshez kérjük csatolja magyar és angol nyelvű szakmai önéletrajzát.CORINTHIA BUDAPEST, HUNGARY
CV Online