IT adatbázis - Jelentkezem

Audi

 • Győr, Győr-Moson-Sopron
 • Állandó
 • Teljes munkaidő
 • 2 hónapja
Digitális megoldások a közös jövőnkért, ez a mi küldetésünk!

Az Audi Hungaria IT területe széleskörű portfólió mentén szolgáltatja IT rendszerek, üzleti folyamatok és szolgáltatásprojektek üzemeltetését és folyamatos fejlesztését a legmodernebb technológiák segítségével. A győri IT kb. 150 munkatársból álló csapata IT-Biztonság, IT projektmanagement, SAP üzemeltetés, Alkalmazásmenedzsment/ Szoftverfejlesztés és Infrastructure- / Workplace Services területeken tevékenykedik.

Az Audi Hungária IT szervezetének szerves részét képezi az IT Shared Service Center (SSC) terület, ahol szolgáltatói szemlélet mentén vállalatunkon átívelően, konszern szinten foglalkozunk megbízásokkal. Munkánk nemzetközi kapcsolatrendszeren keresztül valósul meg. Tevékenységi körünk az IT Security-től SAP- ill. egyéb termelési alkalmazások üzemeltetésén át az IT4IT témakörig terjed.

Új autóipari technológiák, szakmai fejlődési lehetőség, projektszemlélet, nyelvtanulás, szakmai képzések akár nemzetközi szinten, kapcsolatépítés és az autók iránti közös rajongás, ami az Audi Hungaria IT területe nyújt, akár Önnek!

Amennyiben nyitott pozícióink között nem talál megfelelőt, jelentkezzen adatbázisunkba!

Az adatbázisba történő jelentkezés előnye: amennyiben a közeljövőben az Ön szakmai pályafutásának megfelelő álláshirdetésünk kerül fel, azonnal értesíteni tudjuk az újként felkerülő nyitott pozícióról, valamint pályázatát azonnal továbbítani tudjuk a kiválasztás további lépcsőin.

Az adatbázisba történő jelentkezéshez kattintson a „Jelentkezzen itt" gombra és kövesse a feltöltéshez szükséges lépéseket. Ahhoz, hogy pályázatát majd a megfelelő pozícióra továbbítani tudjuk, kérjük engedélyezze azt adatlapján.

A területről készített bemutatkozó videó itt elérhető: https://youtu.be/Mhcn8_vh6uE

- A profiljának megfelelő, későbbiekben kiajánlott pozícióval kerül meghatározásra.

- Rendelkezik egyetemi/főiskolai végzettséggel IT területen

- Német és / vagy angol nyelvtudása van

- A pályázatában részletezett szakmai tapasztalata illeszkedik a későbbiekben kiajánlott vagy Ön által megjelölt pozíció(k) elvárásaihoz

Annak érdekében, hogy az Ön számára megfelelő pozíciót találjuk, kérjük csatolt önéletrajzában az egyes munkahelyeken végzett feladatait részletesen írja le.

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és béren kívüli juttatásokkal honoráljuk. Győri telephelyünkön munkatársaink ingyenes szakorvosi ellátást, üzemi étkezés széleskörű lehetőségét valamint képzési kínálatunk egyénre szabott elemeit vehetik igénybe. Audi Akadémiánk tréning kínálata szakmai és szakmán túli kompetenciák fejlesztésére, valamint nyelvi képzésekkel kínál személyre szabott fejlődési lehetőségeket. A saját időgazdálkodást támogatják az online megbeszélések, videókonferenciák vagy Skype-hívások a személyes jelenlét helyett, valamint az erre megfelelő munkakörökben az otthoni munkavégzés lehetősége is igénybe vehető az egyedi élethelyzetekhez igazodva. Ingyenesen igénybe vehető egészségügyi vizsgálatok, munkába járás támogatása, támogatott autó lízing program, önkéntes nyugdíjpénztári számla finanszírozásának támogatása, élethelyezetekhez igazodó lehetőségek igénybevétele (esküvői autó, kismama program, stb.) és számos vásárlási kedvezmény támogatja kollégáink mindennapjait szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.

Audi

Hasonló állások

 • Mérnök adatbázis - Jelentkezem

  Audi

  • Győr, Győr-Moson-Sopron
  Kíváncsi lenne mérnök állásajánlatainkra szakmai tapasztalata alapján? Érdeklődik az Audi Hungaria új mérnöki pozíciói iránt, de még nem szánta el magát a jelentkezésre? Aktuálisan…
  • 2 hónapja
 • Gyakornok – IT infrastruktúra

  Audi

  • Győr, Győr-Moson-Sopron
  A szakterületen lévő gyakornok megismerkedhet az Audi Hungaria IT területének működésével, a cégnél használt informatikai megoldásokkal. A munka során lehetőséget biztosítunk a…
  • 1 hónapja
 • IT szolgáltatásfelelős - SAP rendszerfelelős, Architekt

  Audi

  • Győr, Győr-Moson-Sopron
  Az Audi Hungaria szerves részeként működő Információmenedzsment felel az üzleti folyamatok szakterületeket felölelő stabil és minőségi működéséért. Az Információmenedzsmenten bel…
  • 3 hónapja