Éjszakás pék
Deryne Kenyer
- Budapest I. ker
- Állandó
- Teljes munkaidő
- Vadkovászos kenyereink és élesztővel készített leveles pékáruink folyamatos sütése.
- Kisebb mennyiségben termelési feladatok ellátása
- Saját pálya önálló kezelése és fenntartása magas színvonalon, beleértve az eszközök és a munkaterület tisztán tartását
- A frissen sült pékáruk minőségellenőrzése, csomagolása és előkészítése a napi szállításra, garantálva ezzel a termékek frissességét és megjelenését az üzleteink polcain
- Szigorú megfelelés a HACCP rendszer előírásainak, biztosítva ezzel a termékek biztonságát és minőségét a gyártási folyamat minden szakaszában.
- Szakirányú végzettség és/vagy releváns tapasztalat a pék iparágban.
- Problémamegoldó képesség és önálló munkavégzés.
- Nyitottság az új technológiák és eljárások elsajátítására.
- Heti 5 éjszaka (23:00-08:00)
- Személyre szabott, versenyképes órabér
- Munkavégzés a legkorszerűbb pékipari technológiák között (MIWE kemencék és sütők, RONDO gyúró, FERNETO osztó- és dagasztógépek)
- Teljes munkaidőben történő bejelentés
- A törvény által meghatározott éves szabadságkeret
- Naponta egyszeri étkezés biztosítása
Profession