Sous Chef

Kempinski Hotels

  • Budapest
  • Állandó
  • Teljes munkaidő
  • 12 napja
,
  • A Főkonyha zavartalan működésének biztosítása és a beosztott munkatársak feladatainak irányítása a konyhafőnök távollétében
  • Aktív részvétel az ételek elkészítésében és tálalásában
  • Az élelmiszerbiztonsági előírások szigorú betartása és betartatása
  • Példamutató, lelkesítő hozzáállás a konyhai csapat számára
  • A minőség folyamatos fenntartása és fejlesztése
  • Új kollégák betanítása és támogatása
  • Aktív közreműködés a menü frissítésében és fejlesztésében
,
  • Legalább 3-5 év Sous Chef-ként szerzett tapasztalat 4-5 csillagos szállodában
  • Magabiztos, társalgási szintű angol nyelvtudás
  • Kiváló képesség a konyhai csapat irányítására és a feladatok hatékony delegálására
  • Magas szintű szakmai tudás
  • Élelmiszerbiztonsági előírások ismerete
  • Minőségorientáltság, kreatív hozzáállás
  • Kiváló kommunikációs készség, rugalmasság
  • Csapat motiválása és folyamatos támogatása, jó hangulatú munkakörnyezet fenntartása
,
  • Külföldi tapasztalat
  • Hajón szerzett tapasztalat
  • Egyéb idegen nyelv ismerete
,
  • Hazai és nemzetközi fejlődési lehetőség
  • Hosszú távú munkalehetőség, bejelentett, teljes munkaidős állás
  • Teljesítmény arányos extra juttatások (szervízdíj)
  • Cafeteria 3 hónap után; (Szép Kártya, sport- és kultúra belépő, pénztári tagdíj hozzájárulás, stb.)
  • 13. havi bónusz
  • Kedvezmény a szálloda kiszolgálóegységeiben és partnereknél
  • Kedvezményes fogászati ellátás
  • Változatos személyzeti juttatások: dolgozói programok és elismerések
  • Ingyenes étkezési lehetőség
  • Ötcsillagos munkahelyi környezet
  • Munkaruha biztosítása és tisztíttatása
  • Motiváló, lendületes csapat
  • Dolgozói kedvezményes szálláslehetőség a világ bármely Kempinski és Global Hotel Alliance szállodájában, valamint további dolgozói kedvezmények belföldi partner szállodáknál

Profession