
Üzemi konyhafőnök, séf
- Budapest
- Állandó
- Teljes munkaidő
,
- Ételek előkészítésének, elkészítésének szervezése, felügyelete, az ételek ízesítése, minőségének garantálása, napi 3000-4000 adag melegétel, és sokkolt étel elkészítése
- Főző és tálalókonyha közötti expediálás, árumozgás felügyelete, főző konyha mellett a tálalókonyha ellenőrzése
- Irányítani és szervezni a konyhai dolgozók, kb 15-20 fős csapat munkáját
- HACCP és munkavédelmi szabályok betartása/tartatása
- A konyha szabályzatának betartása/tartatása
- Kész étlap tervezetek véleményezése, módosítása, aktuális trendek szerint.
- Adagszámok tervezése, kalkulációk alapján rendelés egyeztetése központi beszerzéssel
- Üzemi konyha gazdaságos működtetése (anyagfelhasználás)
- Szakács, séf végzettség
- Vezetői felelősségvállalás: tulajdonosi szemlélet, a konyha gazdaságos működtetése és a csapat irányítása
- Konyhavezető munkakörben szerzett több éves tapasztalat lehetőleg konkrét referenciával hasonló területen /adagszámmal
- HACCP és egyéb jogszabályi követelmények ismerete, betartatása
- Jó munkaszervezői és vezetői készségek, beosztottak konzekvens számonkérése, előírások betartatása terhelés alatt is, építő, megtartó munkahelyi környezet fenntartása
- Alap felhasználói szintű számítógépes ismeretek
- Folyamat optimalizálási készségek
- Kreativitás
- Aktuális trendek után érdeklődés
- Pro-aktív hozzáállás
- Újdonságok bevezetése
- Extra modern, kitűnően felszerelt konyha
- Igényes környezet
- Munkaruha
- Okostelefon
- Heti 5 munkanap
- Tervezhető műszakok,
- Nappali munkavégzés
- Nincs Éjszakázás!
- Étkezés, Védőital, Kávé
- Központi adminisztráció, háttértámogatás
- Családias hangulat
- Előre lépési lehetőség
Profession
Sajnálom, de ez a munkáltató nem fogad el külföldi pályázatokat.