Szakács

Vino Dulce Kft.

  • Debrecen, Hajdú-Bihar
  • Állandó
  • Teljes munkaidő
  • 10 napja
A Paripa Csárda Debrecen egyik közkedvelt étterme, ahol a hagyományos magyar konyha ízei találkoznak a vendégszeretettel és a különleges csárdai hangulattal. Vendégeinket nemcsak finom ételekkel, hanem élményekkel is várjuk: a csárda területén szállás és lovasprogramok is elérhetők. Csapatunk összetartó, barátságos, és fontos számunkra, hogy kollégáink hosszú távon, stabil munkahelyen dolgozhassanak.,
  • Melegkonyhai ételek elkészítése a receptúrák alapján
  • Étlap szerinti ételek elkészítése
  • Konyhai előkészítő munkák (alapanyagok tisztítása, szeletelése, adagolása)
  • Tálalás és ételek esztétikus kiadása
  • Konyha higiéniai és élelmiszerbiztonsági szabályok betartása (HACCP)
  • Készletek figyelése, alapanyagok előkészítése, esetenként rendelésben való részvétel
  • Csapatban való együttműködés a konyha zökkenőmentes működéséért
,
  • Szakács végzettség vagy több éves szakmai tapasztalat
  • Megbízhatóság, precizitás, igényesség a munkára és az ételekre
  • Jó szervezőkészség, terhelhetőség
  • Rugalmasság, csapatmunkára való képesség
  • Higiéniai és élelmiszerbiztonsági előírások ismerete és betartása
,
  • Hasonló munkakörben, éttermi környezetben szerzett tapasztalat
  • Nemzetközi konyhák ismerete vagy speciális szakmai tapasztalat (pl. grill, cukrász alapok)
  • Saját ötletek, kreativitás az ételkészítésben
,
  • Hosszú távú munkalehetőség
  • Stabil munkahely
  • Korrekt vezetőség
  • Versenyképes fizetés (Havi netto 500.000 Ft-tól megegyezés és tudás szerint.)
  • Modern konyha
  • Fejlődési lehetőség
  • Jó csapat

Profession