Szakmunka, fizikai munkaszakács- nyersanyagok előkészítése, feldolgozása - ételek elkészítése, ízesítése, szakosított tárolása-adagolása - előírt technológiai és hatósági folyamatok betartása - az elkészült ételek minőségi és mennyiségi ellenőrzése - munkakörnyezet tisztaságának biztosítása - munkahelyi konyha üzemeltetésében történő aktív és hatékony részvétel- konyhai tapasztalat - rendezett életvitel - szorgalom - csapatmunkára való készség - ápolt, rendezett megjelenés- bejelentett munkaviszony, munkaszerződéssel - hosszútávú, stabil munkahely - munka és magánélet egyensúlya: heti 5 hétköznap, összesen 40 óra munkavégzés (nincs hétvégi munkavégzés, vagy túlóra) - havi munkabér: bruttó 560 000 Ft.- - cafeteria: SZÉP kártya - utazási költségtérítés - munkaruha a próbaidő után (próbaidő: 3 hónap) - ruhapénz - összetartó csapat