Sous Chef
Hotel Ózon
- Gyöngyös, Heves
- 500.000-700.000 Ft/hó
- Állandó
- Teljes munkaidő
- A konyha teljes koordinációja, konyhai munkatársakat irányítja és szakmailag támogatja
- Chef távollétében helyettesítési feladatok ellátása
- Beosztáskészítés a konyhai munkatársak részére
- Konyha működésének zavartalan biztosítása
- Receptek kidolgozásában való részvétel
- Higiéniai és élelmiszer-biztonsági szabályok ismertetése és betartatása
- Leltározásban való részvétel
- Gondoskodni a személyzetünk étkezéseiről
- Termeléshez szükséges áru vételezése
- Az ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás szakszerűségének felügyelete
- Szakirányú végzettség
- Vezetői tapasztalat minimum 1 év
- Legalább 2 éves szakmai ismeret
- Angol alapfokú kommunikáció
- Pozitív szemlélet
- Csapatmunka
- Szakmai igényesség, kreativitás
- Önálló és felelősségteljes munkavégzés
- Bejelentett, versenyképes jövedelem
- Összetartó csapat
- Biztos, hosszú távú munkahely
- Munkaruha biztosítása
- Utazási támogatás
- Díjmentes étkezés ebéd/vacsora
Profession