Sous Chef

Hotel Ózon

  • Gyöngyös, Heves
  • 500.000-700.000 Ft/hó
  • Állandó
  • Teljes munkaidő
  • 16 napja
  • A konyha teljes koordinációja, konyhai munkatársakat irányítja és szakmailag támogatja
  • Chef távollétében helyettesítési feladatok ellátása
  • Beosztáskészítés a konyhai munkatársak részére
  • Konyha működésének zavartalan biztosítása
  • Receptek kidolgozásában való részvétel
  • Higiéniai és élelmiszer-biztonsági szabályok ismertetése és betartatása
  • Leltározásban való részvétel
  • Gondoskodni a személyzetünk étkezéseiről
  • Termeléshez szükséges áru vételezése
  • Az ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás szakszerűségének felügyelete
  • Szakirányú végzettség
  • Vezetői tapasztalat minimum 1 év
  • Legalább 2 éves szakmai ismeret
  • Angol alapfokú kommunikáció
  • Pozitív szemlélet
  • Csapatmunka
  • Szakmai igényesség, kreativitás
  • Önálló és felelősségteljes munkavégzés
  • Bejelentett, versenyképes jövedelem
  • Összetartó csapat
  • Biztos, hosszú távú munkahely
  • Munkaruha biztosítása
  • Utazási támogatás
  • Díjmentes étkezés ebéd/vacsora

Profession