
Csoportvezető szakács – kantin/személyzeti étkeztetés (Chef de Partie)
- Budapest
- Állandó
- Teljes munkaidő
Receptúra alapján az ételek magas minőségű elkészítése és kiadása
Nemzetközi elvárásoknak megfelelő minőségű és választékú gasztronómiai kínálat kialakítása, új gasztronómiai stílusok nyomon követése és a kínálatba való beépítése
A konyhai dolgozók munkájának beosztása, a napi termelés megszervezése, lebonyolítása és ellenőrzése
Raktárkészlet figyelése, a szükséges rendelések szervezése és ellenőrzése
HACCP rendszer szerinti működés betartása és betartatásaElvárások:Szakirányú végzettség
Legalább pár éves releváns szakmai tapasztalat preferáltan 5-csillagos szállodai környezetben
Receptúrák, konyhatechnikai eljárások ismerete
Angol nyelvtudás (előny)Juttatások:Juttatási csomag szervizdíjjal, borravalóval és cafeteriával
Térítésmentes személyzeti étkezés a műszak alatt
Magán egészségbiztosítás
Munkaruha mosoda szolgáltatással
Nemzetközi Corinthia kedvezmények
Munkavállalói elismerési díjak és események
Tanulási és fejlődési lehetőségekA jelentkezéshez kérjük, csatolja magyar és angol nyelvű szakmai önéletrajzát.CORINTHIA BUDAPEST, HUNGARY
CV Online