Aktív és kreatív munkavégzés a konyha különböző részterületein, nyersanyagok előkészítése feldolgozása, hideg és melegételek készítése és esztétikus tálalása. Büfé reggeli, bankett…
- Önálló munkavégzés kis magyaros konyhában, - kb. 15 főétel, 8 köret és 4 leves felfőzése, - konyha takarítása, tisztán tartása, - szezonban hosszú munkaórák bírása (12-14 óra)…
éttermünk és rendezvényeink étel kínálatának elkészítése nyersanyagok előkészítése, feldolgozása önálló főzés, sütés feltétek előkészítése és a munkaterület felkészítése konyha…
Az ételeink magas színvonalon, receptúra szerinti, szenvedéllyel történő elkészítése; Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása; Konyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszkö…
Állásértesítés a legfrissebb állásokról Állás - Veszprém5