Étkeztetési vezető (Angol nyelvtudással)

Randstad

  • Rácalmás, Fejér
  • Állandó
  • Teljes munkaidő
  • 1 hónapja
Vendéglátóipar, idegenforgalomgyorséttermi dolgozóAz új egység (gyárétterem) operatív és szakmai irányítása, működésének kialakításaAz éves üzleti terv végrehajtása, forgalom és költségek követése, elemzése, korrekciók kezdeményezéseA teljes személyzet vezetése, motiválása, beosztások kezelése (kb. 50-60 fő)HACCP szabályok, munkavédelmi és élelmiszerbiztonsági előírások betartása és betartatásaÚj munkatársak kiválasztásában, betanításában való aktív részvétel, mentori szerepKapcsolattartás a megbízó képviselőjével, vendégelégedettségi vizsgálatok nyomon követéseÉlelmiszerbiztonsági és adminisztrációs dokumentációk vezetése, ellenőrzéseNapi szintű operatív részvétel, improvizációs készség elengedhetetlen a felújítás és átalakítás idejénVIP események koordinálása, heti rendszerességű riportálás az ügyvezetés feléKözreműködés rendezvények szervezésében, árubeszerzésben, menütervezésbenÁtmeneti időszakban a nagyüzemi és tálalókonyhás működés párhuzamos koordinálásaKasszaellenőrzés, partnerekkel való tárgyalás, innovatív javaslatok megfogalmazásaTámogatás a partneri igények kielégítésében, szolgáltatás fejlesztésébenFelsőfokú szakirányú végzettségMinimum 5 év szakmai tapasztalat, ebből legalább 2 év vezetői gyakorlat előnyt jelentKiváló szervezőkészség, problémamegoldó és vezetői attitűdAngol nyelv ismerete – magabiztos megértés szükséges a nemzetközi környezet miattRugalmasság, terhelhetőség, vezetői attitűdÉlelmezési, ipari étkeztetési vagy hasonló intézményi konyhai tapasztalat előnyt jelentVersenyképes fizetésCéges autóModern, nemzetközi munkakörnyezetStabil, támogató menedzsmentFejlődési és előrelépési lehetőségAktív részvétel egy új egység kialakításábanRugalmas hozzáállás a bejáráshoz, akár lakhatási támogatás is lehetséges

Jobline