Vendéglátóipar, idegenforgalomgyorséttermi dolgozóAz új egység (gyárétterem) operatív és szakmai irányítása, működésének kialakításaAz éves üzleti terv végrehajtása, forgalom és költségek követése, elemzése, korrekciók kezdeményezéseA teljes személyzet vezetése, motiválása, beosztások kezelése (kb. 50-60 fő)HACCP szabályok, munkavédelmi és élelmiszerbiztonsági előírások betartása és betartatásaÚj munkatársak kiválasztásában, betanításában való aktív részvétel, mentori szerepKapcsolattartás a megbízó képviselőjével, vendégelégedettségi vizsgálatok nyomon követéseÉlelmiszerbiztonsági és adminisztrációs dokumentációk vezetése, ellenőrzéseNapi szintű operatív részvétel, improvizációs készség elengedhetetlen a felújítás és átalakítás idejénVIP események koordinálása, heti rendszerességű riportálás az ügyvezetés feléKözreműködés rendezvények szervezésében, árubeszerzésben, menütervezésbenÁtmeneti időszakban a nagyüzemi és tálalókonyhás működés párhuzamos koordinálásaKasszaellenőrzés, partnerekkel való tárgyalás, innovatív javaslatok megfogalmazásaTámogatás a partneri igények kielégítésében, szolgáltatás fejlesztésébenFelsőfokú szakirányú végzettségMinimum 5 év szakmai tapasztalat, ebből legalább 2 év vezetői gyakorlat előnyt jelentKiváló szervezőkészség, problémamegoldó és vezetői attitűdAngol nyelv ismerete – magabiztos megértés szükséges a nemzetközi környezet miattRugalmasság, terhelhetőség, vezetői attitűdÉlelmezési, ipari étkeztetési vagy hasonló intézményi konyhai tapasztalat előnyt jelentVersenyképes fizetésCéges autóModern, nemzetközi munkakörnyezetStabil, támogató menedzsmentFejlődési és előrelépési lehetőségAktív részvétel egy új egység kialakításábanRugalmas hozzáállás a bejáráshoz, akár lakhatási támogatás is lehetséges