
F&B IGAZGATÓ ÉSZAK-KELET MAGYARORSZÁG
- Magyarország
- Állandó
- Teljes munkaidő
- A színvonalas F&B szolgáltatások biztosítása, a vendégelégedettség növelése
- A műszakba beosztott kollégák (külsősök és saját alkalmazottak) munkájának koordinálása (a csapat folyamatosan bővül)
- A szálloda előírásainak, sztenderdjeinek betartása, betartatása a vendégelégedettség maximális szem előtt tartása mellett
- Az étel-, ital kínálat megfelelő árképzésének kialakítása, beszerzése
- Az éttermi ajánlatok, az étlapok elkészítése
- A vendégpanaszok hatékony kezelése
- Részvétel a leltározás folyamatában, az étteremre vonatkozó tételek ellenőrzésében
- Felügyeli az éttermi eszközök tisztán tartását, higiéniai előírások betartását (HACCP, FIFO)
- Nyári időszakban a megnövekvő vendégszámból adódó többletfeladatok koordinálása
- Adatszolgáltatások, jelentések, elszámolások és nyilvántartások pontos elkészítése, vezetése
- 4 csillagos szállodában, vagy színvonalas étteremben megszerzett, legalább 3 év vezetői tapasztalat