
CHEF - ÉSZAK-KELET MAGYARORSZÁG
- Magyarország
- Állandó
- Teljes munkaidő
- A Szállodaigazgató irányítása alatt, a konyha gazdaságos és az előírásoknak megfelelő magas színvonalú működtetése
- A konyhai személyzet munkájának irányítása, szakmai felügyelete, folyamatos tréningezése
- Nyári időszakban a megnövekvő vendégszámból adódó többletfeladatok koordinálása
- Pozitív szemléletű munkakörnyezet kialakítása
- A konyhai munkafolyamatok teljes körű szervezése, irányítása és ellenőrzése
- Az elkészített ételek ellenőrzése, tálalásának felügyelete
- Havi leltárak elkészítése
- HACCP és egyéb előírások betartása
- Az ételminőség, anyag- és költséghatékonyság folyamatos ellenőrzése, biztosítása
- Szakirányú végzettség
- Alapos szakmai felkészültség
- Középfokú angol nyelvismeret előny
- Szállodában, vagy étteremben megszerzett, legalább 5 éves releváns szakmai tapasztalat