CHEF - ÉSZAK-KELET MAGYARORSZÁG

AHC International

  • Magyarország
  • Állandó
  • Teljes munkaidő
  • 9 napja
MEGBÍZÓNK: MAGYAR TULAJDONÚ, 80 SZOBÁS, ÉSZAK-KELET MAGYARORSZÁGI, 4* SZÁLLODAFeladatai:
  • A Szállodaigazgató irányítása alatt, a konyha gazdaságos és az előírásoknak megfelelő magas színvonalú működtetése
  • A konyhai személyzet munkájának irányítása, szakmai felügyelete, folyamatos tréningezése
  • Nyári időszakban a megnövekvő vendégszámból adódó többletfeladatok koordinálása
  • Pozitív szemléletű munkakörnyezet kialakítása
  • A konyhai munkafolyamatok teljes körű szervezése, irányítása és ellenőrzése
  • Az elkészített ételek ellenőrzése, tálalásának felügyelete
  • Havi leltárak elkészítése
  • HACCP és egyéb előírások betartása
  • Az ételminőség, anyag- és költséghatékonyság folyamatos ellenőrzése, biztosítása
Elvárások:
  • Szakirányú végzettség
  • Alapos szakmai felkészültség
  • Középfokú angol nyelvismeret előny
  • Szállodában, vagy étteremben megszerzett, legalább 5 éves releváns szakmai tapasztalat

AHC International